Το ταμείο Μπαρτζώκα και το βλέμμα στην επόμενη σεζόν

Το ταμείο Μπαρτζώκα και το βλέμμα στην επόμενη σεζόν

Ο Μπαρτζώκας μίλησε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, καθώς και για την επόμενη. Αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα, ανέλυσε δηλαδή τους λόγους που η ομάδα μας δεν κατάφερε να μπει στα playoff της Ευρωλίγκας.

Επειδή ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται, έκανε την αυτοκριτική του και ανέλαβε την ευθύνη για μια αποτυχημένη σεζόν. Στη συνέχεια ανέφερε ότι χάθηκαν πολλά ματς από λάθος αποφάσεις, από ικανότητα αντιπάλων, καθώς και από λάθος σφυρίγματα των διαιτητών.

Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν αποκτήθηκε εξτρά λύση στα γκαρντ, με αποτέλεσμα ο Σλούκας να καταπονηθεί στον υπέρτατο βαθμό, όμως ο coach ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν έγινε για να υπάρχει ισορροπία στη συγκεκριμένη θέση. Ξεκαθάρισε βέβαια ότι ήταν ευχαριστημένος με το μπάτζετ που του είχε δοθεί από τη διοίκηση.

Υποστήριξε επίσης ότι έπρεπε να κερδίσουμε περισσότερα ματς εντός έδρας και στρέφοντας πλέον το βλέμμα στην επόμενη σεζόν, έκανε λόγο για 3-4 προσθήκες με παίκτες που θα έχουν εμπειρία από Ευρωλίγκα που θα μας κάνουν καλύτερους ποιοτικά. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε, τέλος, στον αγώνα με τη Ζαλγκίρις. Ένα ματς η έκβαση του οποίου τον πόνεσε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση