Τι εξτρέμ ψάχνει ο Μαρτίνς

Τι εξτρέμ ψάχνει ο Μαρτίνς

Πόσους παίκτες και με τι χαρακτηριστικά ψάχνει ο Ολυμπιακός. Αναλυτικό ρεπορτάζ του thrilemou.gr.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει παίκτη για τα εξτρέμ. Έναν ποδοσφαιριστή που θα έρθει για βασικός και ιδανικά θα παίζει και στον άξονα. Κάτι σαν τον Βαλμπουενά της πρώτης σεζόν. Ο εξτρέμ που θέλει ο προπονητής πρέπει να συγκλίνει και όχι να είναι γραμμής.

Όπως διαβάσατε μέσα από το thrilemou.gr, θέμα Παβόν υπάρχει. Ο εξτρέμ της Μπόκα είναι θετικός να έρθει στον Ολυμπιακό και το deal μπορεί να κλείσει γύρω στα 6 εκ.ευρώ. Ο Ενκουντού είναι μια ακόμα περίπτωση που βρίσκεται στη λίστα, παρά την πρώτη αρνητική απάντηση της Μπεσίκτας.

Οι Βέλγοι επίσης έγραψαν πρόσφατα ότι υπάρχει συμφωνία με τον Έντμιλσον Τζούνιορ και απομένει να τα βρουν Ολυμπιακός και Αλ Ντουχαΐλ. Με βάση το δικό μας ρεπορτάζ, ναι μεν είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον, όμως από τον Ολυμπιακό κρατούν αποστάσεις.

Εκεί βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι υποθέσεις με τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Όσο δεν κλείνει κάποιος από αυτούς, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει συμφωνία με κάποιον που δεν έχει γραφτεί το παραμικρό.

Όπως και να έχει, το ρεπορτάζ τρέχει και οτιδήποτε νεότερο υπάρξει στο μέτωπο των εξτρέμ θα το διαβάσετε έγκυρα και έγκαιρα μέσα από το thrilemou.gr.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση